Norsk vinnerutstilling 2020

Selv om det så ut til at det ikke ville bli noen utstillinger i 2020 pga coronasituasjonen, fikk NKK til en løsning for å arrangere Norsk Vinnerutstilling i 2020. Til tross for at vi måtte karre oss opp før hanen galte – kom vi oss til Lillehammer. Med strålende sol og to hunder som var klare til dyst ble det en flott dag!

Fiasko konkurrerte i juniorklasse, og Sassy i veteranklasse.

Vi var utrolig nære ved å komme hjem med to av to mulige vinnertitler, men Fiasko ble slått på målstreken. Han ble plassert som nummer 2 i juniorklasse med flott kritikk og fine ord fra dommer Arne Foss.
Sassy der i mot tok seieren hjem og kan nå smykke seg med tittelen Norsk Veteranvinner 2020 også! For ei dame! Fire tittler på under ett år, i en alder av 9 år. Det er helt villt!

 


Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com