Vi har Jack Russell terrier valper! Mer info om nåværende og kommende kull kommer på denne siden etterhvert som det er noe nytt å melde. Her finner du både valper for salg, samt også eldre hunder fra tid til annen. Vi vil også legge ut her når vi søker etter fôrverter og/eller deleiere.

Nåværende

Natt til 6.august kom det 5 nydelige valper til verden hos oss, hvorav 2 var tisper og 3 var hanner. Alle er hvit/tan og får strihåret pels.
Vi har for tiden en ledig tispe etter denne kombinasjonen, og en ledig hannhund.

Kombinasjonen er mellom vår franske import Tinto, og vår hjemmelagde Java. Begge har de flotte resultater fra utstilling, samt gode resultater på sine helsetester.

Hann valpen anser vi som svært lovende, og håper derfor han kommer til et hjem der eier er interessert i å dra på utstilling med han, eller tillater oss å stille han ut når han blir gammel nok til det. Deleie-avtale kan vurderes.

Tispe valpen selges til redusert pris grunnet tangbitt på nåværende tidspunkt. Dette kan rette seg etterhvert som hun vokser, men det er ikke noe vi kan garantere for øyeblikket.

Hvis du er interessert i dette kullet kan du sende oss en melding ved å benytte kontaktskjemaet under.

Altolivello’s Oh No…

Svært lovende gutt for utstilling. Søt og snill fyr som vi gjerne vil se i utstillingsringen når han blir eldre.

Pris: 23.000,-

Altolivello’s Oh My Dog!

Søt liten jente med masse sjarm. Litt trangt bitt for øyeblikket, så selges til redusert pris.

Pris: 18.000,-

Spørsmål om valp?
Sjekk gjerne ut Ofte stilte spørsmål dersom du lurer på noe generelt om hvordan man går frem når man skal anskaffe seg valp.

Create a website or blog at WordPress.com