Om oss

Kennel Altolivello ble dannet av mor og datter, Mette Erklev og Rebecca Aversano, i 2016. Begge deler vi den samme lidenskapen for hunder og deres selskap. Vår kjærlighet til hunder har og vil alltid være der. Vi er glad i alle hunder som kommer vår vei og behandler dem med den respekt og omsorg de fortjener.

Å oppdrette sunne og friske hunder er viktig for oss, og vi strekker oss langt for å oppnå det beste resultat mulig i hver kombinasjon. Som kennelnavnet vårt tilsier ønsker vi å holde høyest mulige nivå.

Vi holder i hovedsak til på Norges sørspiss, og kan vel kalle oss Norges sørligste oppdretter av Jack russell terrier. Ser du etter Jack Russell på Sørlandet er det i Mandal vi holder til. Her er vi omringet av skogen og fjellet på den ene siden, og lange sandstrender som går rett ut i Nordsjøen på den andre. Det er virkelig en perle for både oss og hundene!

Vi er så klart tilknyttet Rasegruppen for Jack russell terrier og tilfredsstiller NKKs retningslinjer for avl og oppdrett.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på! Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

NB! Vi opplever enorm pågang på valper i disse COVID-19 tider. Det er tydelig at mange kjeder seg hjemme og anser en valp som løsningen på dette problemet. Vi ønsker ikke å se våre valper til omplassering om et par måneder når hverdagen setter inn igjen og ber derfor om kun seriøse henvendelser, og forståelse for dette.