Lofoten Dogshow 2020

Første hundeutstilling for oss i 2020. I sammenheng med pandemien ble alle utstillinger avlyst, og alle andre planer avlyst. Norgesferie var plutselig eneste alternativ, så hvorfor ikke kombinere det med en hundeutstilling? Lofoten Dogshow passet perfekt inn i ferieplanene da Lofoten alltid har stått på listen over steder jeg har lyst til å se. Og for en tur det ble! Spektakulær natur og omgivelser. Det ble mange timer i bilen for hundene, men vi la inn turer og nok av pauser til å strekke på beina underveis. Blant annet fikk vi gått en flott topptur i Levanger der vi kunne se hele Trondheimsfjorden og til tre forskjellige kommuner som alle hadde sine grenser på denne toppen.

Ikke bare var dette den første utstillingen av året for oss, men også den første utstillingen i Norge for vår unge hannhund; Fiasko. Da an fylte 9 mnd og var klar for sin debut ble Norge stengt ned. Så det var to spente oppdrettere som meldte på lillemannen til utstilling. Men han gjorde jobben sin han, og imponerte oss stort.

Helgens resultater:
Altolivello’s Federer 2 x BIR og 2 x CERT

Fiasko poserer under hjell i Lofoten


One response to “Lofoten Dogshow 2020”

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com