Jærutstillingen 2018

For en helg! Etter mye om og men bestemte vi oss i siste liten for hvem av oss som skulle reise på Sør Rogaland Hundeklubs utstilling på Orre. Det har den siste tiden vært mye som har skjedd på hjemmebane hos oss, men vi er så heldige at vi har mange fantastiske hundevenner som stiller opp i vanskelige tider.

Etter å ha kjørt sørlandet rundt for å samle inn hundene som skulle stilles bar turen videre vestover for Rebecca. Egentlig uten noen andre mål enn å komme seg igjennom helgen, så det kom som en fantastisk overraskelse når resultatene ble som de ble. Dibz hadde sin debut på denne utstillingen, bare 4 måneder gammel.

Dagens resultater:
Altolivello’s Dibz! She’s Mine BIR, BIG1 og til slutt Best In Show 4 valp!
Altolivello’s Cudos Picasso BIM valp
Knøtteliten’s Sayonara 2.btk
Gläfsebo’s NYX BIM

Høydepunktet i ringen var nok da gruppedommer fra Irland påstod at han visste hvilke linjer Dibz kom fra da hun stod på bordet til bedømming. Han kjente godt til linjene og hadde et tett vennskap med den legendariske Ulf Bråthen som hadde kennel Kanix. Etter bedømmelsen viste han bilder av sine Jacker og tilba oss bistand om vi noen gang skulle ha noen spørsmål når det kom til avl og oppdrett, og ønsket oss masse lykke til videre med oppdrettet. Som en fersking i gemet er dette en utrolig anerkjennelse å få! Tusen takk!

Og sist, men ikke minst tusen takk til alle barnevakter som har stilt opp for oss og hjulpet oss i denne vanskelige tiden! Uten dere hadde ikke dette vært mulig!


Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com