NKK Kristiansand 2018

Vi kjørte like så godt på med en todagers!
Nok en fantastisk dag med flotte resultater. Inger og Paul hadde dessverre ikke mulighet til å være tilstede under bedømmelsen på søndag, så de hadde etterlatt Luka til Rebecca. I disse tekniske tider sendes alle resultater direkte på Internett så Inger satt hjemme og fulgte med på kritikker mens Mette og Rebecca jobbet. I tillegg ble det streamet på Facebook så det var nesten som å være der selv!

Resultater:

Daisy Blossom’s Lexberry “Lexie” BIM Valp!
N SE UCH Gläfsebo’s Peter Pan “Pondus” 3.exc
Altolivello’s Agave Tequilana “Lana” 2.exc

Og til slutt frøken Luka
Knøtteliten’s Sayonara “Luka” 1.exc m/CK 1.BTK, BIR, CACIB og CERT!!!
Den lille raketten stjal hele showet og gikk helt til tops! Inger var helt i ekstase og bestemte seg for å hive seg i bilen og kjøre fra Stavanger til Kristiansand for å se gruppebedømmelsen. Dessverre ble hun ikke plassert der, men for en dag! Vi er strålende fornøyd med en nydelig helg på det blide Sørland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: