NTK Kristiansand 2018

Endelig var det klart for å starte utstillings-sesongen igjen! Å starte den på hjemmebane er jo enda bedre! Vi tok ikke med oss mange hundene denne gangen, men vi kom hjem med flotte resultater! Våre fantastiske valpekjøpere og venner fra Vestlandet hadde også tatt turen ned.

Resultater:
Altolivello’s Cudos Picasso “Kudos” BIM Valp!
Daisy Blossom’s Lexberry “Lexie” 2.BTK Valp

Gläfsebo’s NYX “Turbo” 1.exc m/CK 3.BHK m/CERT og dermed NORSK UTSTILLINGS CHAMPION!!! Gud så stolt vi er av denne gutten! Inger og Paul har gjort en fantastisk jobb med denne raketten av en hund. De er en fryd å se på når de entrer ringen!
Turbo er etter vår stammehund Sassy, Russling Flow.

Altolivello’s Agave Tequilana “Lana” 3.exc
Knøtteliten’s Sayonara “Luka” 1.exc m/CK 3.BTK m/res.CERT

Gratulerer alle sammen!

 


Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com