Dansk- & Nordiskvinner 2016

Første helgen i november brakte det løs i Herning Messecenter i Danmark. Vi var på plass begge dager med 4 av våre hunder. Selvom vi ikke har de beste resultatene å skryte av hadde vi en flott tur og traff masse hyggelige mennesker! Det er virkelig sant som dem sier, det er godt miljø bland Jack Russell oppdretterne i Danmark!

Vi er selvsagt stolt av alle hundene vi stilte, men aller mest er vi nok av Pondus. Han fortsetter å overraske oss! Under Nordisk vinner showet presterte han å vinne en meget sterk champion klasse! Vi kunne ikke tro at det var sant der vi stod, men det var altså sant.

Tutta gjorde også godt resultat på samme utstillingen med Særdeles Lovende i kvalitet og plassert som nummer 2 i babyklasse. Hun jobbet kjempe fint i ringen og hadde det moro, som var det viktigste av alt!

Nå er vi en sliten gjeng her vi sitter, så oppladningen til neste show er allerede begynt.

_mg_0133_web


Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com