NTK Bergen 2021

Høsten er kommet og hvor er det vel mer høststemning enn i regnfulle Bergen? Utstillingen var heldigvis innendørs denne gangen, noe både folk og hunder satte pris på. Mette hadde med seg kjekkasen vår Fiasko som gjorde god figur sammen med broren sin i ringen. Fiasko blir bare bedre og bedre i våre øyne, og går for tiden i sin farmor Sassy sine potespor ved å stadig bli plassert på 2.plass. Vi er strålende fornøyd med de fine kritikkene han fikk, og gleder oss til fortsettelsen med denne fine gutten.

Resultater:

Altolivello’s Federer “Fiasko” 4.beste hannhund med reserve CERT

Terrierspesialen 2021 dag 2

Dag 2 i Mjøndalshallen ble ingen dårlig dag det heller!

Resultater:

Altolivello’s Inkognito Mode “Neo” BIR Valp og BEST IN SHOW Valp 4!
Taxi! Take me to Altolivello “Taxi” 2.beste tispevalp 4-6mnd
Altolivello’s Federer “Fiasko” vinner av åpen klasse

Og dronninga; Russling Flow “Sassy” BIR Veteran og senere BEST IN SHOW Veteran 2!

Gud så stolt vi er av alle barna våre! Og ekstra gøy er det at de alle er i familie med Sassy, som viser oss at hun ikke bare er en god hund selv, men også gir egenskapene sine videre til sine avkom. Selvom hun sikkert ikke er enig skal Sassy nå ta seg en liten pause fra utstillingsringen. Hun er jo tross alt en gammel dame blitt.

Tone med Neo & Rebecca med Sassy

Terrierspesialen 2021 dag 1

Årets største utstilling for terriere gikk av stabelen i Mjøndalshallen midt i september. Dette er en utstilling hvor man hedrer både hundenes representasjon av standarden, men også av bruksegenskaper. Det arrangeres BIS finaler for alle klassevinnere, men også for dem som er premiert innenfor spor og hi. Definitivt en høydare for oss terrier-folk.

Vi hadde med oss flere hunder fra eget oppdrett og er veldig fornøyd med resultatene vi kom hjem med. For Neo var dette første gangen på utstilling, så det var nok ekstra spennende for han og eier Tone.

Resultater:

Altolivello’s Inkognito Mode “Neo” 2.beste hannvalp 6-9 måneder
Taxi! Take me to Altolivello “Taxi” BIM valp
Altolivello’s Federer “Fiasko” en av få Excellent i en gigantisk åpen klasse

Og sist, men ikke minst; dronninga vår:

Russling Flow “Sassy” BIM Veteran og BEST IN SHOW HIPREMIERT!

NKK Rogaland 2021

Det kommer til å ta lang tid før vi kommer oss ned fra den skyen vi svever på akkurat nå. En drøm vi hadde lagt fra oss for mange år siden gikk omsider i oppfyllelse. Det går nesten ikke an å beskrive med ord hvor mye dette betyr for oss. Da Sassy gikk hen og ble plassert på plass nummer 1 i beste tispe klasse og vi innså at hun fikk stor-CERTet, ble det tårevått for både mor og datter.

Sassy har mange reserve CERT så vi har rett og slett slått oss til ro med at hun er en “evig nummer 2”. I en alder av 10år klarte hun altså å få det siste CERTet og kan dermed titulere seg med NORSK UTSTILLINGS CHAMPION!

Og som om championatet ikke var nok, så ble hun jaggu meg BIM også. BIR-hunden var også en veteran, så det var virkelig veteranenes dag i dag.

Norsk vinnerutstilling 2021

For tredje året på rad klarte gamlemor på 10år å dra med seg en vinner-tittel hjem! Sassy fortsetter å imponere oss, og i år var det virkelig hard konkurranse i veteranklassen. I tillegg gjorde hun det også godt i beste tispe klasse og endte på en solid 3.plass der.

Barnebarnet hennes, Fiasko, var også med og endte på en 2.plass i en stor åpen klasse.

Endelige resultater:

Altolivello’s Federer “Fiasko” 2.exc AKK m/CK

Russling Flow “Sassy” 1.exc VTKK m/CK, 3.BTK, BIR VETERAN og NORSK VETERANVINNER 2021!!!

10 y/o

NKK Trondheim 2021

Vi fortsetter en fin tur til trondheim, og nyter det gode været på utstillingen til NKK.

Begge ungdommene våre presterte godt i varmen og kom hjem med fine kritikker og resultater.

Resultater:

Altolivello’s Federer “Fiasko” nr.3 i åpen klasse med excellent.

Altolivello’s Gimmi Your Safeword “Bambi” nr.2 i unghundklasse med excellent.

Fiasko i solnedgangen.

NTK Trondheim 2021

Det ble en lang natt med kjøring fra Oslo til Trondheim, men for en vakker opplevelse. Vi fikk se en helt fantastisk solopp- og nedgang på turen, som vi sent kommer til å glemme.

Vi hadde med oss tre hunder på turen, hvorav vi stilte ut to av dem. Begge to fra vårt eget oppdrett, så det var ekstra spennende.

Resultater

Altolivello’s Federer “Fiasko” 2.exl åpen klasse, 3.best hannhund og reserve CERT.

Altolivello’s Gimmi Your Safeword “Bambi” vinner av unghundklasse med excellent.

NTK Rogaland 2020

Mens den ene halvdelen av kennel-duoen vår var hjemme med valper, dro den andre til Figgjohallen på terrierutstilling.

Veteranen vår, Sassy, imponerte stort og sjarmerte dommerene i senk med sin lekne personlighet og høye energinivå. Ikke bare ble hun 3.beste tispe med reserve CERT, hun gikk også hen og vant hele sulamitten.

BEST IN SHOW VETERAN til Sassy – altså wow!

En mildt sagt giret Sassy på pallen sammen med dommer Anne Tove Strande.

Norsk vinnerutstilling 2020

Selv om det så ut til at det ikke ville bli noen utstillinger i 2020 pga coronasituasjonen, fikk NKK til en løsning for å arrangere Norsk Vinnerutstilling i 2020. Til tross for at vi måtte karre oss opp før hanen galte – kom vi oss til Lillehammer. Med strålende sol og to hunder som var klare til dyst ble det en flott dag!

Fiasko konkurrerte i juniorklasse, og Sassy i veteranklasse.

Vi var utrolig nære ved å komme hjem med to av to mulige vinnertitler, men Fiasko ble slått på målstreken. Han ble plassert som nummer 2 i juniorklasse med flott kritikk og fine ord fra dommer Arne Foss.
Sassy der i mot tok seieren hjem og kan nå smykke seg med tittelen Norsk Veteranvinner 2020 også! For ei dame! Fire tittler på under ett år, i en alder av 9 år. Det er helt villt!

 

Lofoten Dogshow 2020

Første hundeutstilling for oss i 2020. I sammenheng med pandemien ble alle utstillinger avlyst, og alle andre planer avlyst. Norgesferie var plutselig eneste alternativ, så hvorfor ikke kombinere det med en hundeutstilling? Lofoten Dogshow passet perfekt inn i ferieplanene da Lofoten alltid har stått på listen over steder jeg har lyst til å se. Og for en tur det ble! Spektakulær natur og omgivelser. Det ble mange timer i bilen for hundene, men vi la inn turer og nok av pauser til å strekke på beina underveis. Blant annet fikk vi gått en flott topptur i Levanger der vi kunne se hele Trondheimsfjorden og til tre forskjellige kommuner som alle hadde sine grenser på denne toppen.

Ikke bare var dette den første utstillingen av året for oss, men også den første utstillingen i Norge for vår unge hannhund; Fiasko. Da an fylte 9 mnd og var klar for sin debut ble Norge stengt ned. Så det var to spente oppdrettere som meldte på lillemannen til utstilling. Men han gjorde jobben sin han, og imponerte oss stort.

Helgens resultater:
Altolivello’s Federer 2 x BIR og 2 x CERT

Fiasko poserer under hjell i Lofoten