Altolivello’s N-kull

I slutten av mars venter vi kull med Jack Russell Terrier valper etter flotte foreldre. Valpene vil vokse opp i Lommedalen i Bærum. Dette er en kombinasjon vi har ventet lenge på og er veldig spente på. De stolte foreldre er Nike og Bambi.

Termin: uke 13, 2023.
Leveringsklare, innland: uke 21, 2023
Leveringsklare, utland: uke 24, 2023
Valpene leveres selvsagt i henhold til NKKs etiske retningslinjer for avl.

Valpene

Mer info om valpene kommer her.

Bilder av valpen

Kommer her.

Valpens stamtavle

Om foreldrene

Pappa til valpene er Krisbos Just Do It, til daglig kalt Nike. Nike bor i Irland hos Marianne Dunn sammen med flere andre hunder. Nike har en veldig spennende stamtavle, og er en flott hund å se på også. Han er Irsk og Australsk utstillingschampion, og har blitt 2.beste hannhund på Crufts to ganger.

Nike har strihåret pels og er av fargen hvit/tan. Mer info om Nike finnes her. Under finnes noen bilder av pappa Nike og andre hunder i hans familie.

Mor til valpene er Altolivello’s Gimmi Your Safeword, til daglig kalt Bambi. Bambi er av eget oppdrett og er en søt og omgjengelig, ung dame.

Lucy bor til daglig i hjemme hos oss i Lommedalen, og er helsøster med Lucy. Bambi er veldig snill med både store og små, og er en god mor til sine valper. På utstilling har Bambi oppnådd Excellent kvalitet flere ganger. Det er ikke hennes favoritt aktivitet, så vi tror egentlig hun kunne fått enda bedre, men det gidder hun ikke. Hun liker seg best i skog og mark med gjørme mellom tærne.

Bambi har strihåret pels, og er av fargen hvit/tan. Mer info om Bambi finnes her. Under finnes noen bilder av mamma Bambi og andre hunder i hennes familie.

Interessert i dette kullet?

Benytt kontaktskjemaet under for mer informasjon.

%d bloggers like this: