Altolivello’s M-kull

I mars 2023 venter vi kull med Jack Russell Terrier valper, etter to flotte foreldre. De stolte foreldre er Nobu og Lucy.

Termin: uke 9, 2023
Leveringsklare, innland: uke 17, 2023
Leveringsklare, utland: uke 21-24, 2023
Valpene leveres selvsagt i henhold til NKKs etiske retningslinjer for avl.

Valpenes stamtavle

Bilder av valpene

Kommer her.

Om foreldrene

Pappa til valpene er All Jacks Tin Man, til daglig kalt Nobu. Nobu bor til daglig i Stavanger hos Kennel Jackystyle. Han komme fra en anerkjent italiensk oppdretter og har mange flotte hunder i sin stamtavle. Nobu har også flotte resultater fra utstilling, og er både Norsk og Dansk utstillingschampion, samt dansk juniorvinner 2019 og dansk vinner 2019.

Nobu har strihåret pels og er av fargen hvit/tan. Mer info om Nobu finnes her. Under finnes noen bilder av pappa Nobu og andre hunder i hans familie.

Mor til valpene er Altolivello’s Going up Valnerina, til daglig kalt Lucy. Lucy er av eget oppdrett og er en søt, ung dame. I likhet med Nobu har også Lucy italienske aner, så dette blir en spennende kombinasjon.

Lucy bor til daglig i fôrvertfamilie i Kristiansand, og er helsøster med Bambi som bor hos oss. Lucy er veldig snill med både store og små, så vi gleder oss til å se henne som mor. På utstilling har Lucy blitt dømt til Excellent kvalitet, og hun tester uten anmerkning på både øyelysning og patellaluksasjon.

Lucy har strihåret pels, og er av fargen hvit/tan. Mer info om Lucy finnes her. Under finnes noen bilder av mamma Lucy og andre hunder i hennes familie.

Interessert i dette kullet?

Benytt kontaktskjemaet under for mer informasjon.

Til dette kullet ser vi etter fôrvertsfamilie til en av valpene.

%d bloggers like this: