Altolivello’s L-kull

4.januar 2023 kom det 3 Jack Russell Terrier valper til verden hos oss. Bella fikk 3 valper, 2 hanner og 1 tispe, alle hvit/tan. Valpene er etter to flotte foreldre. Pondus og Bella som begge bor hjemme, og kan møtes hos Mette i Søgne.

Født: 4.januar 2023
Kjønn: 2 hanner og 1 tispe
Farge: hvit/tan
Leveringsklare, innland: uke 10, 2023
Leveringsklare, utland: uke 14-17, 2023
Valpene leveres selvsagt i henhold til NKKs etiske retningslinjer for avl.

Valpene

Alle valpene er velskapte og friske. De har alle fargen hvit/tan og vil trolig få broken eller strihåret pels som voksne. Valpene blir selvsagt helsesjekken, får ormekur, og chippet før levering. De registreres i NKK og vil leveres med komplett stamtavle.

Under følger bilder av de 3 små.

Hann 1

Hann 2 – RESERVERT

Tispe 1

Valpenes stamtavle

Om foreldrene

Pappa til valpene er Gläfsebo’s Peter Pan, til daglig kalt Pondus. Pondus bor hos oss, og kom til oss som 8 uker gammel valp. I dag er han 8 år, men er fortsatt like leken og livsglad som en unghund. Pondus er både Svensk og Norsk Utstillingschampion, er godkjent besøksvenn gjennom Røde Kors, og går i klasse 2 i Rallylydighet. Han er frisk som en fisk og tester uten anmerkning på både øyelysning og patellaluksasjon.

Pondus har broken pels, og er av fargen hvit/tan. Mer info om Pondus finnes her. Under finnes noen bilder av pappa Pondus og andre hunder i hans familie.

Mor til valpene er Altolivello’s Hanky Panky, til daglig kalt Bella. Bella er av eget oppdrett og er en søt ung dame. Bella er veldig snill med både store og små, så vi gleder oss til å se henne som mor. På utstilling har Bella blitt dømt til Excellent kvalitet, og hun tester uten anmerkning på både øyelysning og patellaluksasjon.

Bella har strihåret pels, og er av fargen hvit/tan. Mer info om Bella finnes her. Under finnes noen bilder av mamma Bella og andre hunder i hennes familie.

Interessert i dette kullet?

Benytt kontaktskjemaet under for mer informasjon.

NB! Valper fra dette kullet selges som familiehunder/”pet”, ikke til oppdrettere eller til bruk i videre avl.

%d bloggers like this: