Pelsstell

Dersom du ønsker å få hunden din trimmet/klippet tar både Rebecca og Mette i mot nye kunder for øyeblikket.

Rebecca holder til i Oslo og er spesialisert på terriere, men tar også imot andre “trimmeraser” som dachs og schnauzer. Rebecca har deltatt på flere trimmekurs i inn- og utland og har diplom fra The Jack Russell Terrier Club i England. Ønsker du å bestille time til napping/trimming av din hund i Oslo kan du ringe eller sende melding til Rebecca på tlf: 951 51 033
NB! Rebeccas kundeliste er for tiden veldig full og hun har derfor kun anledning til å ta imot nye hunder til klipp, ikke napping.

Mette holder til i Mandal og er også blitt en dyktig trimmer! Hun har deltatt på trimmekurs i Terrierklubben og har erfaring med flere terrierraser allerede. Ønsker du å bestille time til napping/trimming av din hund i Mandal kan du ringe Mette på tlf: 976 64 686

Begge to aksepterer VIPPS.

Det er også mulig å benytte seg av kontaktskjemaet på denne siden ved bestilling av time til napping/trimming/klipping.

Pelsstell til våre valpekjøpere
Det har blitt en liten myte at Jack Russell Terrieren er vedlikeholdsfri når det kommer til pelsstell. Jacken kommer i tre forskjellige pelsvarianter, glatt, broken og strihåret, og alle tre trenger forskjellig type stell. Felles for de alle er at de skal nappes/trimmes.

Vi tilbyr alle våre valpekjøpere opplæring i pelsstell tilpasset sin valp. Dersom du ønsker å ta deg av stellet selv etter fullført opplæring er opp til deg, ellers tilbyr vi napping og klipp av de fleste raser.