Dersom du har en Altolivello-hund og trenger hjelp til å lære napping bistår både Rebecca og Mette deg med dette. Vi har også laget en rekke videoer om hvordan man napper som ligger på Facebook-gruppen vår “Kennel Altolivello”, for dem som ikke har mulighet til å komme fysisk til oss for å lære.

Mette tar også mot eksterne hunder til napping på Sørlandet.

Napping i Oslo/Viken

Rebecca holder til i Lommedalen i Bærum og er spesialisert på terriere, men har også erfaring med andre “trimmeraser” som dachs og schnauzer. Rebecca har deltatt på flere trimmekurs i inn- og utland, har diplom fra The Jack Russell Terrier Club i England, samt holder foredrag og kurs for fremtidige hundefrisører ved Norges Hundefrisør skole i Horten.

For tiden er kundelisten til Rebecca helt full, så hun tar ikke inn nye kunder. Dog trenger elevene hennes ved Norges Hundefrisør skole i Horten stadig hunder de kan nappe. Ønsker du å få hunden din nappet ved skolen kan du ta kontakt med Rebecca på tlf 95151033 for mer informasjon. Nappingen blir da så klart gratis som takk for lånet av hunden.

Napping på sørlandet

Mette holder til i Søgne og er også blitt en dyktig trimmer! Hun har blitt opplært av Rebecca, samt deltatt på trimmekurs i Terrierklubben, og har erfaring med flere terrierraser allerede. Ønsker du å bestille time til napping/trimming av din hund i Søgne kan du ringe Mette på tlf: 976 64 686.

Det er også mulig å benytte seg av kontaktskjemaet på denne siden ved bestilling av time til napping/trimming/klipping.

Kontakt oss

Create a website or blog at WordPress.com