Pelsstell

Dersom du ønsker å få hunden din trimmet, nappet eller klippet tar både Rebecca og Mette i mot hunder til dette.

Napping i Oslo/Viken

Rebecca holder til i Lommedalen i Bærum og er spesialisert på terriere, men tar også imot andre “trimmeraser” som dachs og schnauzer. Rebecca har deltatt på flere trimmekurs i inn- og utland, har diplom fra The Jack Russell Terrier Club i England, samt holder kurs for fremtidige hundefrisører ved Norges Hundefrisør skole.

For tiden er kundelisten til Rebecca veldig full, men hun trenger stadig hunder som kan være modeller for elevene ved Norges Hundefrisør skole. Nappingen blir da så klart gratis som takk for lånet av hunden. Ønsker du å stille med hunden din som modell? Ta kontakt med Rebecca på Ulf 951 51 033.

Napping på sørlandet

Mette holder til i Søgne og er også blitt en dyktig trimmer! Hun har blitt opplært av Rebecca, samt deltatt på trimmekurs i Terrierklubben, og har erfaring med flere terrierraser allerede. Ønsker du å bestille time til napping/trimming av din hund i Søgne kan du ringe Mette på tlf: 976 64 686.

Begge to aksepterer VIPPS.

Det er også mulig å benytte seg av kontaktskjemaet på denne siden ved bestilling av time til napping/trimming/klipping.

Pelsstell til våre valpekjøpere

Det har blitt en liten myte at Jack Russell Terrieren er vedlikeholdsfri når det kommer til pelsstell. Jacken kommer i tre forskjellige pelsvarianter, glatt, broken og strihåret, og alle tre trenger forskjellig type stell. Felles for de alle er at de skal nappes/trimmes.

Vi tilbyr alle våre valpekjøpere opplæring i pelsstell tilpasset sin valp. Dersom du ønsker å ta deg av stellet selv etter fullført opplæring er opp til deg, ellers tilbyr vi napping og klipp av de fleste raser.