Trouble Maker Russtyle’s du Vallon de l’Alba “Tinto”

Tinto er vår lille franskmann. Som navnet hans tilsier er han en liten ramp, men han er også en enorm godgutt. Han er elsker å leke med både oss og de andre hundene, og er en generell livsnyter. På kveldene kommer han gjerne for å legge seg i armkroken for å få litt kos på magen.

Tinto har en pappa som er meget dreven i hiet, og vi har derfor testet Tinto der også. Han viser veldig fine takter uten å få fullstendig tenning.

Tinto er importert fra kennel Russtyle’s du Vallon l’Alba i Frankrike, og har en veldig spennende stamtavle med flotte hunder.

Detaljer

LOF62178/0
Født: 04.04.2022
Pelstype: Strihåret
Farge: Hvit/tan
Høyde: 27 cm

Helse

Øyer(EVCO): U/A
Knær(Patella): 0/0

Resultater

1 x res. CERT
2 x CK
8 x Excellent (6 NO + 2 SE)
Beste junior hann MyDog 2023
Crufts kvalifisert 2024

1 x BIR Valp
2 x BIM Valp
1 x BIG1 Valp
1 x BIS3 Valp

Stamtavle

Parringsforespørsel

Tinto er tilgjengelig i avl til et utvalg tisper. Han har en spennende stamtavle med mange flotte hunder fra forskjellige deler av verden. I likhet med Tinto selv, er mange av hans forfedre ganske små av størrelse. Vi har mulighet til å sende både frossen- og nedkjølt sperm, i tillegg til naturlig parring. Dersom du ønsker å benytte Tinto på din tispe, benytt kontaktskjemaet under. Inkluder din tispes stamtavlenavn, resultater fra nødvendige helsetester, samt når du forventer løpetid på henne.

Create a website or blog at WordPress.com