Terrierspesialen 2021 dag 1

Årets største utstilling for terriere gikk av stabelen i Mjøndalshallen midt i september. Dette er en utstilling hvor man hedrer både hundenes representasjon av standarden, men også av bruksegenskaper. Det arrangeres BIS finaler for alle klassevinnere, men også for dem som er premiert innenfor spor og hi. Definitivt en høydare for oss terrier-folk.

Vi hadde med oss flere hunder fra eget oppdrett og er veldig fornøyd med resultatene vi kom hjem med. For Neo var dette første gangen på utstilling, så det var nok ekstra spennende for han og eier Tone.

Resultater:

Altolivello’s Inkognito Mode “Neo” 2.beste hannvalp 6-9 måneder
Taxi! Take me to Altolivello “Taxi” BIM valp
Altolivello’s Federer “Fiasko” en av få Excellent i en gigantisk åpen klasse

Og sist, men ikke minst; dronninga vår:

Russling Flow “Sassy” BIM Veteran og BEST IN SHOW HIPREMIERT!


Create a website or blog at WordPress.com