NKK Rogaland 2021

Det kommer til å ta lang tid før vi kommer oss ned fra den skyen vi svever på akkurat nå. En drøm vi hadde lagt fra oss for mange år siden gikk omsider i oppfyllelse. Det går nesten ikke an å beskrive med ord hvor mye dette betyr for oss. Da Sassy gikk hen og ble plassert på plass nummer 1 i beste tispe klasse og vi innså at hun fikk stor-CERTet, ble det tårevått for både mor og datter.

Sassy har mange reserve CERT så vi har rett og slett slått oss til ro med at hun er en “evig nummer 2”. I en alder av 10år klarte hun altså å få det siste CERTet og kan dermed titulere seg med NORSK UTSTILLINGS CHAMPION!

Og som om championatet ikke var nok, så ble hun jaggu meg BIM også. BIR-hunden var også en veteran, så det var virkelig veteranenes dag i dag.


Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com