IDS Norsk Vinnerutstilling 2019

Forvirret 1 og 2 deltok på Norsk Vinnerutstilling i helgen. Vi visste begge at utstillingen var over 3 dager, hvorav JRT skulle gå på fredag og søndag, men ingen av oss hadde fått med oss hvilket show som var hvilken dag. Rebecca entret ringen med Sassy på fredag og gikk en kanonrunde. For en gang skyld klarte Sassy å være en hund med alle beina på bakken, og ikke en kenguru. Da hun ble plassert først i veteranklasse og fikk utdelt en rosett skjønte hun ikke mye. “Jaja, dette må være noe nytt NKK har begynt med”, tenkte hun. Det var først når hun kom ut av ringen og ble gratulert med veteranvinneren at det gikk inn på henne og Mette at det var i dag Norsk Vinnerutstillingen var. Med andre ord dro vi hjem med en NORSK VETERANVINNER i bagasjen. Utrolig moro! Og en fin og avslappende dag rundt ringen etter en hektisk affære i Danmark ikke lenge før.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.