NDS Kristiansand 24.08.2019

Som om gamlemor Sassy ikke gjorde det godt nok på de forrige utstillingene, slo hun sannelig til med enda en seier på hjemmebane! Ikke bare vant hun veteranklassen, men hun gikk sannelig hen og ble BIM og dro i land sitt 5.CERT i en alder av 8 år! Det er sannelig ikke verst. Denne dama vet å vise seg frem.

Vi hadde også med oss to tisper til; Dibz og moren hennes Fiffi. Dibz hadde funnet på rampestreker kvelden før og var rund som ei tønne etter å ha forsynt seg grovt fra fôrdunken. Det var såvidt hun gadd å gå rundt ringen, og hun stønnet da dommeren tok på henne… utrolig nok klarte hun likevel å dra i land et bra resultat.

Dagens resultater:
Altolivello’s Dibz! She’s Mine 3.BTK med res.CERT
Kanix Frozen 4.BTK
Russling Flow BIM med CERT

Jentene f.v: Sassy(Russling Flow), Dibz(Altolivello’s Dibz! She’s Mine) og Fiffi(Kanix Frozen).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: