NKK Rogaland 2018

På grunn av avstander om en av oss landeveien og den andre luftveien til denne utstillingen, men vi fikk det til å fungere og med gode venner er alt mulig. Vi var så heldige at vi fikk lov til å tilbringe helgen hos lokale kjentfolk, Inger og Paul Jewitt, som er eiere av Luka og Turbo, samt en liten gjeng labradorer.

Vi har mange gode minner fra akkurat denne helgen fra tidligere der vi blant annet dro i land champion-tittelen til Pondus for noen år siden. Denne gangen var det minstejenta som imponerte oss stort på sin siste utstilling som valp. Først vinner hun rasen, deretter vinner hun sannelig hele terriergruppen som betyr at vi må komme tilbake dagen etter for å konkurrere i Best In Show. Dette er en todagers utstilling hvor rasene er delt opp i grupper fordelt på dagene.

Dagen etter stiller vi hunder på en annen arena på terrierklubbens utstilling. Heldigvis var vi to så vi kunne dele oss når tiden for finalene nærmet seg, selv om det var vanskelig for Rebecca å ikke være tilstede når lillejenta skulle i ringen igjen. Men hun og Mette dro sannelig i land Best In Show 2!!! Dette er et FANTASTISK resultat og vi kunne ikke vært stoltere!

Det blir utrolig spennende å følge denne lille jenta videre! Altolivello’s Dibz! She’s Mine ❤

Dibz Best i gruppen valp
Dibz Best In Show 2 valp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: