NDS Hamresanden 25.08.2018

Det er mange år siden sist terrier fikk muligheten til å stille på Hamresanden i Kristiansand siste helgen i august, men i år var det altså duket for at vi skulle få ta del i denne flotte utstillingen igjen. Hamresanden er bare en liten times kjøretur fra der vi holder til i Mandal, så vi benyttet muligheten til å dra med oss en liten flokk hunder. Faktisk hadde vi med oss en “nykommer” som imponerte oss stort. Han heter Buddy og er fra B-kullet vårt, men bor i Søgne med en flott liten familie.

Alle hundene vi stilte er forholdsvis nye i gemet og alle under 2 år så det ble litt armer og bein på både hunder og førere, men artig var det likevel! Litt uforberedt på at begge hannene våre skulle få CK og dermed måtte inn i beste hannhundklasse ble det en runde med gummistøvler og turbukse på Mette-mor, men skitt au!

Dagens resultater ble som følger:
Altolivello’s Dibz! She’s Mine BIM Valp
Altolivello’s Cudos Picasso BIR Junior og BIR voksen med CERT
Altolivello’s By the Way 2.BHK med res.CERT
Daisy Blossom’s Lexberry beste junior tispe

Cudos 9 måneder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: