NKK Rogaland 2016

Selvom dette var den fuktigste utstillingen hittil å år, var det også den gøyeste! Hundene våre gjorde oss stolte med sine prestasjoner i ringen og tok med seg fine resultater hjem. Det beste av dem alle var uten tvil at Pondus tok sitt siste CERT i Norge og ble dermed Norsk Utstillingschampion! Med denne tittelen aktiverte han også tittelen som Svensk Utstillingschampion ettersom han i juli i fjor tok et CERT der også. Vi er kjempe stolt av deg Pondus! Nå skal du få nyte litt velfortjent fri fra utstillingsringen.

_mg_7626_side

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: